Over Mij

Jeffrey Tork is een Nederlandse fotograaf, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Al op jonge leeftijd was Jeffrey druk bezig met fotografie. Van speelgoed camera naar wegwerp camera naar een digitale camera. Na enkele jaren actief geweest te zijn als schrijver bij een groot online theatermagazine, lonkte de fotografie hem meer. 

Hij kocht de Sony Nex-5 met een 18-55 en 55-210 lens. Hiermee trok hij door Europa heen. Hij kreeg zoveel plezier in zijn werk dat hij naar verloop van tijd overstapte op de Sony A6000. Hierbij schafte hij eveneens een 18-105 G lens bij aan.

Het plezier in fotograferen werd alleen maar groter en groter. En dat werpt zijn vruchten af. Jeffrey werd gevraagd als bruidsfotograaf en maakte een fotoreportage tijdens het Bevrijdingsfestival.

Met adviezen van zijn ‘leermeester’ Maximilian Haan (Vimeo), en opgedane ervaring wist Jeffrey zeker dat hij alleen maar meer wilt in de fotografie. Daardoor verkocht hij al zijn apparatuur en kocht de professionele Sony A7III camera in combinatie met maar liefst 4 lenzen!

Hoewel de meeste ervaring lag bij steden en urbex fotografie droomde Jeffrey er al jaren van portret fotograaf te worden. Toen hij Patryk Kwaśniewski (beter bekend als SiN (Facebook Fanpage) als muze voor zijn camera kreeg staat niets hem meer in de weg.

Sinds 02-02-2020 is Jeffrey Tork Photography officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KVK nummer: 77145011.


Materiaal

Camera: 

Sony A7III

Lenzen:

Sony 28-70 F3.5-5.6

Sony 50 F1.8

Sony 80 F1.8

Sony 70-200 F4 G


Contact

Voor vragen, tips, ideeën, opmerkingen en/of samenwerkingen neem contact op met Jeffrey via onderstaand formulier: